© Bird and Frog
© Bird and Frog
© Bird and Frog
Benenwerk

Benenwerk gaat in 2018 door op zaterdag 11 augustus. Het programma wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

 

Haal tijdens de 17e editie van Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' opnieuw de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

 

Dompel je onder in de vintage retro sfeer van de Modern Stage, waar lindy hop en swing hoogtij vieren. Of heb je het meer begrepen op de garage en footwork van Addison Groove of de housy afro futurist van Auntie Flo op de Clubbin' Stage? Ben je volledig into disco en wil je met vrienden nog loos gaan op alle classics van 'Disco Inferno' tot 'I Will Survive'? Dansen met je zelf tijdens de Silent Disco? Of toch liever hot ‘n' sweaty met z'n twee op de dansvloer van de Latino stage? Ook de stille genieter, die zich ongetwijfeld laat bekoren door de burlesque performances van o.a. Domino Barbeau, Betssie Bon Bon of Gloria Zsa Zsa Zsu! Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!
 

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.

 

Benenwerk is een co-productie van Stad Brugge en Stricto Tempo vzw i.s.m. Cactus Muziekcentrum vzw.

Dit jaar op Benenwerk:

11.08
zaterdag
zat
Ballroom Brugeoise
<Benenwerk> 
Ballroom Brugeoise
Binnenstad Brugge
Loading Ticket Info