Absynthe Minded

Absynthe Minded b

Peenoise b

za 11.11.2017
20:00
20:30
23:00
Loading Ticket Info
Absynthe Minded 
21:30

Na ‘As It Ever Was’ moesten we vijf jaar wachten op een nieuw album van Bert Ostyn en de zijnen, maar Absynthe Minded is helemaal terug! De band voerde een paar personeelswissels door en lijfde drummer Simon Segers (Stadt, Black Flower), Wouter Vlaeminck (Tomàn) en Toon Vlerick in, naast vaste tandem Bert Ostyn en Sergej Van Bouwel. Met deze line-up werkte Absynthe Minded aan hun langverwachte nieuwe plaat ‘Jungle Eyes’ die uitkomt in oktober.

Eerste single ‘The Execution’ is alvast een knaller van formaat en kan zich zeker meten met hits als ‘My Heroics Part One’ en ‘Envoi’: wie de sound van Absynthe Minded gemist heeft kan bij deze zijn hart ophalen. In het najaar speelt de groep een beperkte run concerten, waarbij ze ook Cactus Club aandoen.

Peenoise 
20:30

Peenoise is het tweemansproject van Gentenaars Gilles Vandecaveye (bekend van het pianotrio Steiger) en Cesar De Sutter (die ook deel uitmaakt van Bardo). Het duo exploreert een uithoek van minimalistische popmuziek waar krakende gitaren, brommende synths en fragiele vocals elkaar kruisen. Ergens tussen zacht en heavy, tussen gierende noise en diepe stilte. Dit jaar lanceerden de twee een eerste EP, die werd opgenomen in de huisstudio van producer Geoffrey Burton, en het moet gezegd: de vier songs van alles samen nog geen twintig minuten, smaken meteen naar meer!

Wij bevelen u ook graag deze concerten aan:
05.11
zondag
zon
Spinvis
Nieuw album 'Trein Vuur Dageraad'
Spinvis
Cactus Club
20:00
Loading Ticket Info
02.12
zaterdag
zat
Tjens Matic
Tjens Matic
Cactus Club
20:00
20:30
Loading Ticket Info