...
     
BeraadGeslagen
donderdag 23.11.2023
Loading Ticket Info
Wanneer:

donderdag 23.11.2023

deuren

W.E.R.F. Records Dj-set

BeraadGeslagen

locatie

Cactus Club

opstelling staand

I.s.m. KAAP

BeraadGeslagenb20:30

BeraadGeslagen is terug! Het duo Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck verraste in 2018 met hun debuutplaat 'Duizeldorp' en de cultklassieker 'Isabellade'. Met het kersverse ‘Tennisles’ kondigen ze hun tweede album ‘Altijd Bewust Bewegen’ aan. Hoofd en lichaam harmonisch vertaald in Beraadtaal. De twee 2 improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht.

 

Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Spreek erover met je coach.

 

Lees verder...

‘Altijd Bewust Bewegen’ komt opnieuw uit bij het Brugse WERF Label. Samen met KAAP nodigen we Beraadgeslagen uit om de plaat voor te stellen in Cactus Club, in hun befaamde 360° opstelling.

W.E.R.F. Records Dj-set19:30

Label manager Benny Claeysier draait de beste plaatjes uit de W.E.R.F. Records back catalogue als opwarmer voor de show van BeraadGeslagen.

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden.

REEKSEN ->