...
     
High Hi + ILA
vrijdag 06.08.2021

Tickets voor voor dit concert zijn enkel te koop in veelvouden van 2. Het is mogelijk om in duo of met vier naar het concert te komen (maximum toegestane grootte van de concertbubbel vier).

 

Bekijk hier de coronamaatregelen tijdens onze concerten. 

 

Omwille van de wettelijk te volgen Covid-19 maatregelen kunnen onze concerten eventueel verplaatst worden naar een latere datum. In dit geval blijven de aangekochte tickets voor de oorspronkelijk datum geldig.

Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 06.08.2021

deuren

ILA

High Hi

opstelling openlucht - zittend (ongenummerd)

MOODS! is een co-productie van de Stad Brugge en Cactus Muziekcentrum vzw.

High Hib21:45

High Hi, muzikaal spervuur uit Leuven, bracht vorig jaar op vrijdag 13 maart doorbraakalbum ‘Firepool’ uit. Timing: niet ideaal. Maar gelukkig had de darkpop/indierock groep voldoende goeie kaarten op zak om het jaar 2020 alsnog te ownen. ‘Daggers’, ‘Alligot’ en ’94A9′ groeiden uit tot radiohits en High Hi smeet zich op elk covid-proof concert dat zich aandiende. Het publiek? Dat volgde. Want een band met de urgentie, drift en catchiness van High Hi laat zich simpelweg niet over het hoofd zien. Zijn het de strakgespannen baslijnen? De uniek contrasterende stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez? De uitwaaierende shoegazegitaren? De popsongs onder dit alles die je elke keer op repeat doen drukken? Het geheim van High Hi ligt ergens in een kluis, maar op vrijdag 6 augustus komen ze een tipje van de sluier oplichten.

ILAb20:45

ILA is het moniker van de 24-jarige singer-songwriter Ilyada Cicek. Met haar unieke stem en ongepolijste emoties zingt ILA over de ongerijmdheden in het leven. De ene keer zalvend, dan weer afstraffend, met zin voor perfect gebalanceerde pathos en de donkere esthetiek die je terug vindt bij PJ Harvey, Chelsea Wolfe en Emma Ruth Rundle.