...
     
Gonjasufi + Ynoji + Biaz
woensdag 06.06.2012
Loading Ticket Info
Wanneer:

woensdag 06.06.2012

Gonjasufius

Vanuit de Amerikaanse Mojavewoestijn joeg Sumach Echs in 2010 een zwellende geluidsstorm over Europa. Zijn niet minder dan geniale debuut 'A Sufi And A Killer' leek aanvankelijk een onmogelijke mix van buitenwereldse beats, obscure samples, hiphop, vuile psychedelische rock en tribale geluiden. Maar met een Mexicaanse moeder, een Amerikaans-Ethiopische vader en een achtergrond als yogaleraar en hiphopper was dit gewoon een evident resultaat.

 

Gonjasufi's verweerde en spokende stem neemt je mee door een scherpzinnig universum vol ruis, samples en hallucinogenen. Gonjasufi leende in een recent verleden zijn stem aan Flying Lotus en wist Gaslamp Killer te strikken als producer van zijn debuut.

Ynojib

Ynoji is het ambitieuze project van bedroomproducer Lucian Ditulescu en medeoprichter Bruno Van Damme. Met Ynoji proberen ze de realiteit te simuleren via een samplebased workflow. Een reproductie van organische geluiden met digitale clicks, bleeps en cuts. Door oneindige manipulatie van bestaande muziekstructuren wil Ynoji de hedendaagse elektronica heruitvinden en in de voetsporen treden van Amon Tobin, hun grootste inspiratiebron. De band eindigde vorig jaar als tweede op Westtalent!

<Sonar Sounds>