...
     
Gussie P & Matic Horns + Forward Fever meets Kenny Knots + Irieland Sound
vrijdag 10.02.2012
Loading Ticket Info
Wanneer:

vrijdag 10.02.2012

Gepresenteerd door Cactus Muziekcentrum & Forward Fever.

Gussie P & Matic Hornsuk

Gussie  P begon zijn carrière in de jaren ’80 als engineer bij Fashion Records, waar hij met zowat elke grote naam uit Jamaica, de UK en USA werkte. Later richtte hij zelf het 'Sip A Cup' Label en 'Gussie P' Records op. Voor al zijn releases werkt hij samen met Mafia & Fluxy, bijgestaan door grote namen zoals Augustus Pablo en Horace Andy! Op Dub Revolution brengt hij Matic Horns mee. Deze extreem getalenteerde trombonespeler is naast sessiemuzikant bij Aswad en Gregory Isaacs ook te horen op vele roots- en dubplaten van UK- producers zoals Ruff Cutt, Stingray, Mafia & Fluxy en natuurlijk Gussie P! Matic Horns is blasting reggae music into the next centrury!

Forward Fever meets Kenny Knotsb/uk

MC en zanger Kenny Knots verhuisde piepjong van de Caraïben naar de UK waar hij lid werd van de legendarische Unity Sound crew. Op zijn 16de schopte hij zijn 'Watch How The People Dancing' tot in de hoogste regionen van de Britse charts, later werd het nummer heruitgebracht door Honest Jon's Records, het label van Blurman Damon Albarn. Knots werkte samen met werkelijk alle grote Europese dubnamen, werd reeds meerdere keren verkozen tot 'best European dub singer' en maakt momenteel deel uit van het Bush Chemists-collectief.

<Dub Revolution>

Cactus Muziekcentrum en vaste partner Forward Fever schuimen sinds 2010 de stratosfeer af op zoek naar de nieuwste revelaties van all things dub

REEKSEN ->