...
     
Dj Tudo + Lieven 'Satanic Samba' Verstraete
zaterdag 29.10.2011
Loading Ticket Info
Wanneer:

zaterdag 29.10.2011

Copresentatie Cactus Muziekcentrum en Kunstencentrum De Werf i.h.k.v. 'Europalia Brasil'.

Dj Tudo É Sua Gente De Todo Lugarbrz

Dj Tudo (Alfredo Bello) is niet alleen de absolute voortrekker van de nieuwe elektroscène in Brazilië. Sinds 2000 trekt hij als een soort moderne Alan Lomax ook Brazilië rond, om overblijvende uitingen van traditionele en authentieke Braziliaanse muziekcultuur te registeren. Het resultaat van deze 'field recordings' deelt hij o.a. via zijn label Mundo Melhor ('een betere wereld') met diezelfde wereld.


Als producer en etnomusicoloog is Dj Tudo een levend forum voor de immense diversiteit van Braziliaanse muziek. Ook met zijn 9-koppige band weet hij deze muzikale gelaagdheid van Brazilië weer te geven. Gepimpt met hedendaagse muziek, waarin zowel invloeden uit jazz als electronica doorklinken, levert dat zowel live als op hun debuut 'Garrafada' alvast een uniek etnogeluid op.

Lieven 'Satanic Samba' Verstraeteb

Lieven 'Satanic Samba' Verstraete neemt het publiek voor en na het concert op sleeptouw met verrassende sounds uit de Braziliaanse ondergrond.

<Close Encounters>

Close Encounters tussen Cactus Muziekcentrum en KAAP! Samen gaan we op zoek naar interessante kruisbestuivingen tussen onze vertrouwde muzikale werelden.

REEKSEN ->